Aanbieding - Succes in Samenwerken

Wilt u nog alle competenties in huis hebben? Waarschijnlijk niet. In deze dynamische tijden is de kans groot dat u kiest voor concentratie op de kernactiviteiten waarmee uw onderscheidend vermogen het grootst is.

Dat betekent dat u steeds meer gaat samenwerken met andere organisaties. Ook al biedt dit veel voordelen, toch is dat niet altijd even eenvoudig. Goede afspraken over elkaars rol. Structureel tijd en aandacht voor de uitvoering van de samenwerkingsactiviteiten. Als dit door de dagelijkse drukte blijft liggen, ontstaan er fricties en gaat er te veel fout. Samenwerken betekent meer dan alleen goed project management.

Bantopa biedt hun kennis en expertise over de effectieve opzet en operatie van strategische allianties, en staat desgewenst bij in de dagelijkse praktijk en bij de evaluatie. Bantopa is in haar denken en doen volledig gericht de samenwerking als krachtig middel te zetten voor de versterking van de betrokken organisaties, nu en in de toekomst.

Op de website kunt u lezen over de visie en expertise van Bantopa. Indien u dit aanspreekt en u een alliantie met een andere organisatie echt voor u wilt laten werken, biedt Bantopa u graag het volgende aan:

de mogelijkheid om in 3 stappen kennis te maken met onze expertise, en daar meteen concreet van te profiteren.

  1. Een individuele intake met uw organisatie en uw alliantiepartner. Op basis van de intake informatie wordt de inhoud van de werksessie aangescherpt.
  2. Een op maat gemaakte werksessie van een dag waar u en uw alliantiepartner onder onze begeleiding de basis leggen voor een samenwerkingsplan.
  3. Een helder verslag met een beknopt plan van aanpak.

Voor deze 3 stappen rekent Bantopa slechts € 3.000,- ofwel € 1.500,- per partij (excl. locatie, lunch en drankjes). Dat is een geringe investering voor een goede en reële mogelijkheid om uw bedrijfsresultaten te verbeteren.

De werksessie is in principe voor twee bedrijven. Als meerdere bedrijven willen participeren dan zal er een passende offerte gemaakt worden

Alle bedragen excl. BTW

 

 
Voor een vrijblijvende ontmoeting neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer +31 - (0)6 - 52 06 51 73 of stuur ons een bericht

Bantopa hanteert voor al haar werk een Creative Commons licentie.   Creative Commons Licentie